TOTALLY EVENTS


Een Totally skitrip bevat altijd een gezonde combi van Après-skiën en themafeestjes tot in de vroege uurtjes. Maar een paar keer per jaar trekken wij alle registers open en hebben we onze Totally event weken.

Tijdens deze Totally event weken wordt het Totally anmiatieprogramma nog straffer gemaakt door onze Totally monitoren en wordt een skivakantie gecombineerd met een echte festival ervaring!

We go all the way en planten daarom onze eigen Totally zone neer in de bergen. Bovendien vliegt Totally Belgische en internationale DJ's over naar de Franse Alpen voor de vetste week in de bergen...

TOTALLY AFTERSHOCK - ALPE D'HUEZ

Van 1 tot 8 februari - lesvrije week

Ben je op zoek naar een mix tussen skiën in 1 van de grootste skigebieden (250km) in de wereld en een zot festival met Belgische en internationale DJ's. Dan moet je naar Aftershock voor de week van je leven.

Naast de dagelijkse Après-ski's met gratis drank en Belgische DJ's, organiseren we ook dagelijks speciale activiteiten (vb. lasershooten, poepsleeracen, beerpong...) en themaparties in onze afgehuurde clubs in de bergen..

Line up: Jody Bernal (Que sí que no), The Boy Next Door, Ziggy.

KLIK HIER VOOR PRIJZEN
TOTALLY SNOWATTACK - LES ORRES

Van 1 tot 8 februari - lesvrije week

Les Orres is een fantastisch gezellig skigebied (+100km) waarbij ja na een hele dag skiën letterlijk skiet tot op de Après-ski's in Les Orres. Dit anders brave en gezellige dorpje nemen we in de lesvrije week volledig over... En als we bedoelen overnemen. Dan bedoelen we overnemen. We verwachten 1.000 studenten, nemen het middenplein van Les Orres helemaal over voor onze inmiddels al legendarische Après-ski's. En bouwen de sporthal om tot een grote eventhal en vliegen meer dan 15 DJ's over om voor jullie een feestje te bouwen.

Line up: Jody Bernal (Que sí que no), The Boy Next Door

KLIK HIER VOOR PRIJZEN
Totally Meltdown - Risoul

Du 11 au 13 avril - Vacances de Pâques

Dé Short-ski om het skiseizoen af te sluiten. Niet alleen komen onze klanten hun seizoen hier afsluiten. Maar ook het meerendeel van de monitoren komt hier nog een laatste keer genieten van de sneeuw en Après-ski's... Via het dorpje Vaujany pak je de skilift en zit je onmiddellijk in het skigebied Alpe d'Huez en kan je dus zo laat op het seizoen genieten van meer dan 250 km piste.

Perfecte combinatie dus tussen skiën en Après-skiën met gratis drank en het zonnetje op je bol.

Diegenen die afgelopen jaar mee waren kunnen beamen dat dit het meest memorabele weekend van het jaar was.

Line up: TBA

COMING SOON